Postare prezentată

miercuri, 25 iunie 2014

OGLINDA SUFLETULUI!

De vină sunt aspectele vieţii.Responsabili de fapte suntem noi..De ce  incercăm să aruncăm vina pe celălalt?Fiindcă e mult mai uşor.E mai uşor să simplifici decât sa amplifici..Recunosc!Si eu o fac destul de des.Usor egocentrist..
Am auzit o vorba înţeleaptă: Şi regele şi pionul se vor întoarce în aceeaşi cutie..Interpretabil cu multe semne de întrebare, însa nu mi-le voi pune azi..am timp să mai acumulez cunoştinţe ca să o pot dezbate pe-ndelete.
Fiecare gest , fiecare întrebare e un test.Un test la care eşti supus fără voia ta..Omul de lângă tine cercetează ce gândeşti tu..dar tu nu ştii că el déjà stie, insă încearcă să iţi descopere adevărata ta personalitate.Nu încerca să fii alceva ce nu eşti.Fi tu!
Supuşi regulilor..trebuie să ne adaptăm.Dacă foloseşti oamenii, încearcă să te mulezi după ei.Viaţa e un joc..un joc în care nu ştii niciodata daca câştigi şi care este miza.Lasă-te condus de intuiţie şi las-o mai uşor cu impulsivitatea.
Azi tin o oglinda în mana, privesc în ea..nu-i chiar atât de rău.Cineva a lucrat destul de mult la stima de sine..Ni s-au insuflat anumite valori pe care le considerăm sacre  care ne-au făcut să pierdem încrederea în noi.Fiecare om e frumos cu sufletul..Oglinda doar ne arată chipul dar ea nu ne poate arăta şi sufletul.Niciodată nu o poate face…Oglinda e doar un adversar al sufletului fiindcă niciodată nu va câştiga lupta cu inima..

Omul din umbră mereu va privii cu mare interes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu